Megnyitóbeszéd helyett...
2017. július 13. írta: SZEGECS

Megnyitóbeszéd helyett...

A digitális gépek megjelenése előtt a fényképezés viszonylag drága mulatságnak számított, így a nevezetes családi eseményeken (születésnap, karácsony, névnap) 
legtöbbször csak 1-2 felvétel született. Emiatt a 24, ill. 36 kockás filmek sokszor hosszú hónapokat álltak a gépekben arra várva, hogy az utolsó kép exponálása után végre előhívják őket, és segítségükkel feleleveníthetőek legyenek az adott esetben hónapokkal korábbi események. 

Ebben a blogban olyan filmeket mutatok be, amelyekre számomra ismeretlen emberek fényképeztek, ám feledékenységből, vagy más okból (pl. haláleset) nem került sor az előhívásukra. Ezek a filmek eladásra kínált fényképezők belsejéből, lomtalanítós boltok turkálóiból, ill. ismerőseim gyűjtőmunkájának köszönhetően kerültek hozzám.

Minden talált film egy-egy megfejtésre váró történet: ki, hol, mikor, és miért fotózta azt, amiket a képeken láthatunk.

Erről szól ez a blog... 

A bejegyzés trackback címe:

https://talaltfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr2712662019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása